Učení prostřednictvím her

21.04.2013 12:21

 

Učení nemusí být těžkopádné. To trvá jen inovace a chytré myšlení objevovat další způsoby, jak naplnit znalosti o děti a dokonce i na dospělé. K tomu musí člověk jednoduše přidat dvě proměnné: legrace a učení. A výsledek? No, vzdělávací deskové hry k jednomu.
 
Deskové hry lákat lidi ke vstupu dovnitř Ve více než jedním způsobem mají využít svou mysl k zapamatování faktů nebo řešit problémy vyhrát. Tímto způsobem, oni jsou více pravděpodobné, aby se zapojily na učení, stejně jako se zapojí na hraní. Učení a hry jdou ruku v ruce v tomto případě, což informační držet déle a rychleji v jejich hlavách ve srovnání s tradičními výukovými metodami.
 
Vzdělávací stolní hry jsou také skvělé, jako po školních aktivit pro děti. Učení nemusí spustit a zastavit ve škole. Pokračování povinnou školní docházku v jemnější a zábavné způsobem-ie vzdělávací stolní hry, jim může pomoci ven. Hry jako je tato, které jim pomohou zlepšit způsob, jakým o věcech přemýšlet, jak se zrychluje zpracování informací a oživit je a motivovat je, aby se dozvědět více.
 
Samozřejmě, že si prostě myslí, že se baví a hraní her, což je důležitým faktorem při výchovných stolních her. Což je pocit, že to, co dělají, je naučit se zatěžovat je. Na druhou stranu, což je pocit, že to, co dělají, je zábava z nich dělá dvojnásob nadšený, a na zadní straně hlavy jsou již uchovávání znalostí. Navíc, pokud jsou děti doma vzdělávali, vzdělávací stolní hry jsou skvělý způsob, jak se učit.
 
Ale ne všechny stolní hry jsou použitelné pro každého. Každá hra bude muset záviset na věku.
 
Od tří do dvanácti
 
Při pohledu zpět, většina dětské hračky vyrobené speciálně pro zvýšení duševní schopnosti dítěte. Hry jako je tato, jsou Sob. Tato hra zlepšuje dítěte uznání barev, tvarů, písmen a čísel. Být schopen rozeznat tyto velmi jednoduché věci, je nesmírně důležité v rozvoji dítěte.
 
Věk šest až devět
 
V této fázi, děti potřebují více mírně složitější hry. Ve skutečnosti může dokonce začít hrát deskové hry, vzdělávacích mnozí dospělí stále najít příjemné. To znamená, že deskové hry k této věkové kategorii musí mít složitější pravidla, a mají strategize, nebo důvod ven, a stejně jako rozpoznat prostorové a barevné vnímání. Hry, které spadají do této kategorie mohou být domino, dáma nebo čínské dámy, Uno, a dokonce monopol.
 
Věk Devět až dvanáct
 
Pro tuto rozhodující fázi, fyzické a psychické změny se dějí v mladého člověka. Hry integrované v zde mají složitější pravidla. Musí využít své myšlení víc. To je udrží na trati a jejich mozku na pohotovosti. Rovněž je třeba se naučit o týmové práci v této fázi. Stolní hry pro tuto věkovou mládež držáku pomáhají komunikovat s ostatními a rozvíjet muset vyhrát ve hrách. Monopoly je stále použitelné v této fázi, ale hry jako záchytný bod (detektiv hra), může hra života, a dokonce i šachy, byly nyní začleněny.
 
Třináct and Beyond
 
V době, kdy je třináct, mohou začít užívat nejlépe deskové hry dospělé hry. Je třeba využívat matematické dovednosti, logiku a složitější taktizování pro hry na této úrovni. Karetní hry jsou stejně velký, ale učí je hazard není dobré začlenit do jejich vzdělávání. Scrabble je lepší způsob, jak začlenit slovní zásobu a matematické dovednosti pro tento věk. Šachy, také, je ještě vhodnější pro ně. V podstatě je možné i dospělé vzdělávací stolní hry platí.
 
Nicméně, lidé stále třeba mít na paměti, že v této fázi, děti jsou stále snadno ovlivnit. Špatná výchova je ještě horší než nevědomost, takže buďte opatrní, co znak je naplněn na mladé náchylné lidské mysli.